روان کاری پمپ ها یکی از مهم ترین بخش ها در نگهداری پمپ است. روان کاری پمپ به وسیله ی گریس پمپ باعث بالا رفتن طول عمر دستگاه ها می شود. زمانی که نمی شود از روغن استفاده کنیم هم می توان از گریس پمپ استفاده کرد. پس برای حرکت آسان و خروج چربی ها و آلودگی ها به یک گریس مناسب نیاز داریم. گریس پمپ وسیله ای برای روان کردن در انواع چرخ دنده ها یا دستگاه های صنعتی و خودرو ها استفاده می شود. گریس پمپ می تواند نیروی اصطحکاک را کم کند و از خوردگی لوازم و قطعه ها جلوگیری می کند بدین ترتیب دستگاه ها به تعمیر کمتری نیاز پیدا می کنند و می توانند به خوبی کار کنند. زمانی که گریس پمپ را هوا بگیرد باید روی پوشش آن وزنه به اندازه ی گریس پمپ قرار دهیم. گریس پمپ باعث عملکرد بهتر دستگاه هم می شود و در جاهای غیر قابل دسترسی و پیچیدگی دستگاه می توان از گریس پمپ استفاده کرد. در فروشگاه ها گریس پمپ های زیادی وجود دارد که باید گریس پمپ مناسب با کیفیت خوب را خریداری کنیم و به هر فروشگاهی اعتماد نکنیم. بعضی از گریس پمپ ها برقی بوده و برخی دیگر با باتری کار می کنند. گریس پمپ باید به صورت مداوم بر دستگاه ها انجام شود چون پمپ ها در فشار شدید عملکردشان هستند بنابراین برای عملکرد بهتر لازم به گریس خوب است که بدون ذرات شست و شو و اضافه باشد. قیمت انواع گریس پمپ نیز متفاوت است .
تاثیرات گریس پمپ ها بر روی لوازم
انواع گریس پمپ ها
شرکت توان پایش ماد یکی از برترین شرکت هایی می باشد که در زمینه ی تولید و فروش انواع گریس پمپ های باکیفیت فعالیت می کند .
گریس پمپ ...
یکی از مهم ترین بخش ها در نگهداری پمپ روان کاری آن است. گریس پمپ وسیله ای است که برای روان کردن قطعات مانند خودرو ها، چرخ دنده ها و یاتاقان ها یا دستگاه های صنعتی استفاده می شود. روان کاری پمپ به وسیله ی استفاده از گریس پمپ باعث بالا رفتن طول عمر دستگاه ها می شود. برای روان کاری به جای روغن می توان از گریس پمپ استفاده کرد. گریس پمپ بادی یکی از انواع گریس پمپ ها می باشد که در سایز ها و فشار های مختلف به کار می رود. گریس پمپ می تواند نیروی اصطحکاک را کم کند و از خوردگی لوازم و قطعه ها جلوگیری می کند. پس برای عملکرد بهتر و خروج چربی ها و آلودگی ها به گریس پمپ بادی نیاز داریم. با گریس کاری دستگاه ها کمتر به تعمیر نیاز دارند و بهتر از قبل عمل می کنند. برای هواگیری گریس پمپ باید روی پوشش آن وزنه به اندازه ی گریس پمپ قرار دهیم. از گریس پمپ بادی در جاهای غیر قابل دسترسی و پیچیدگی دستگاه می توان استفاده کرد. در فروشگاه ها گریس پمپ بادی بسیاری وجود دارد که باید نوعی از آن متناسب با مصرف دستگاه ها با کیفیت خوب را خریداری کنیم. اکثرا گریس پمپ بادی با باتری کار می کند ولی بعضا برقی هم هستند. برای عملکرد بهتر لازم به گریس پمپ بدون ذرات شست و شو و اضافه است. گریس پمپ باید به صورت مداوم بر دستگاه ها انجام شود چون پمپ ها در فشار شدید عملکردشان هستند.
انواع گریس پمپ ها
گریس پمپ بادی، گریس پمپ دستی، گریس پمپ برقی
تاثیر گریس پمپ بادی
اگر قصد خرید گریس پمپ بادی را دارید و در عین حال کیفیت بالای محصول برایتان اهمیت ویژه ای دارد بهتر است به سراغ شرکت توان پایش ماد بروید .
گریس پمپ بادی...
پمپ دیافراگمی از مدل های پمپ جابجایی به صورت مثبت هستند. از پمپ دیافراگمی در صنعت های زیادی از قبیل صنایع شیمیایی، صنعت نفت و گاز و صنایع کاشی و سرامیک استفاده می شود. انواع پمپ دیافراگمی به صورت بادی، دستی و برقی است. پمپ دیافراگمی از لاستیک یا تفلون ساخته شده اند که در هر طرف آن از از شیر هایی برای تخلیه با پمپاژ سیالات استفاده می شود. اکثرا پمپ دیافراگمی به صورت مکانیکی عمل می کند ولی برخی از آن ها نیز با فشار هوا کار می کنند. پمپ دیافراگمی می تواند با هوای فشرده یا در خلا کار کنند. در پمپ دیافراگمی مسیر حرکتی با یک میله ی ارتباط دهنده قابلیت تنظیم را دارد. برای منتقل کردن مواد شیمیایی، پمپ دیافراگمی باید از فولاد ضد زنگ ساخته شود تا در شرایط مختلف مقاوم باشد. یاطاقان نگهدارنده باید از نوع بوش و غلاف باشد. در پمپ دیافراگمی سیال به صورت ضربه ای می باشد.
انواع پمپ دیافراگمی
بعضی از سیالات قابل استفاده در پمپ دیافراگمی
پودر، اسید، چسب، رنگ و حلال - روغن، مواد نفتی و گریس ها – مایع های نوشیدنی و سس – انواع سیالات پودری.
مزیت پمپ دیافراگمی
ضد انفجار بوده به دلیل حذف شدن آتش - نگهداری و تعمیر آسان - روش کاری ساده پمپ دیافراگمی - بدون هوا گیری مکش انجام می دهد - کارکرد به صورت خشک - قابل تنظیم بودن فشار پمپاز در پمپ دیافراگمی - نصب ساده حتی در محل های خشک - نشتی کم
پمپ دیافراگمی با کیفیت را می توانید از فروشگاه ابزار لوب تهیه نمایید .
در تعمیرگاه ها و مراکز سرویس خودرو معمولا شاهد تخلیه روغن موتور از طریق پیچ کارتل هستیم. اما در بعضی از ماشین ها مثل 206 به دلیل عدم دسترسی به پیچ کارتل باید از دستگاه ساکشن روغن موتور استفاده کرد. طرز کار دستگاه ساکشن روغن موتور به شرح زیر است:
لوله کمپرسور باد را به مخزن دستگاه ساکشن روغن موتور متصل می کنیم. با توجه به تعبیه لوله ونتوری در سر راه لوله، پدیده ونتوری رخ می دهد. در نتیجه در اثر افزایش سرعت هوا، فشار افت پیدا می کند. افت فشار باعث بوجود آمدن خلا در مخزن دستگاه ساکشن روغن موتور شده، به همین جهت با اتصال شیلنگ تخلیه روغن از یک طرف به موتور ماشین و از طرف دیگر به مخزن دستگاه ساکشن روغن موتور، جریان روغن از فشار مثبت به طرف فشار منفی رفته، در نتیجه روغن سوخته از موتور ماشین به مخزن دستگاه ساکشن روغن موتور تخلیه می شود.
بعضی از دستگاه های ساکشن روغن موتور شامل یک فانوسی هستند تا کاربر بتواند حجم روغن تخلیه شده را مشاهده نماید. با این وجود استفاده از دستگاه تعویض روغن موتور با فانوسی ضروری نمی باشد. چون در اثر ساکشن هوا کل روغن موجود در موتور تخلیه می شود و بازرسی چشمی روغن از طریق رنگ کار علمی نمی باشد.
دستگاه ساکشن شستشو وتعویض روغن موتور خودرو در سایزهای 24، 70 و 100 لیتری موجود است.
به منظور اطلاع و آگاهی از مشخصات انواع دستگاه تعویض روغن موتور با فانوسی، بدون فانوسی، با قیف و حجم مخازن مختلف با فروشگاه ابزار لوب تماس بگیرید.
دستگاه ساکشن روغن موتور ماشین+دستگاه شستشو وتعویض روغن موتور خودرو+پمپ بادی ساکشن روغن موتور